НачалоВодач на туристически групи

Водачът на групата е „майката“ на туриста по време на неговото пътуване. Той се грижи за спокойното му пребиваване по маршрута, независимо дали е чужденец в България, българин в чужбина или дете – участник в екскурзия.

Най-общо задълженията включват:
– придружава туристически групи по предварително зададен маршрут
– грижи се за логистиката на групата
– следи за изпълнението на програмата от страна на партньорите по маршрута (хотели, ресторанти, екскурзоводи и др.)
– при необходимост организира посещение на забележителности и атракции на място
– полага необходимите усилия, за да се чувства туристът добре

Работата е сезонна. Условно сезонът е от 1 май до 30 септември и в този период сте на повикване – има група, търси се водач, вие сте свободен, поемате я. Ако не сте свободен, я поема друг водач. И така.

Заплащането е на ден – от 80 до 150 лв в зависимост от трудността и продължителността на пътуването. И от опита на водача също.
За всеки ангажимент се подписва договор за поръчка, в който възложител е фирма Габи Тур ЕООД, а изпълнител – кандидатът, т.е. водачът на туристическата група.
Кандидатът трябва да има добри организаторски умения, да е търпелив и спокоен, вежлив и усмихнат. Да не ми пишат хора, сърдити на света и уморени от живота, за да не си губим излишно времето. Трябва да умеете да работите с хора, да приемате и търпите техните капризи. Ако сте добър в това, ще сте доволен и от работата, и от заплащането.

Кои сме ние

Намираме се на язовир Студен кладенец. Имаме къща за гости и база за водни спортове, в които организираме турове с каяци, колела и летни лагери. ВИЖ ТУК

Напиши отзив

Всяка добра дума има значение

Close

Водач на туристически групи

    Попълни и изпрати. Задължителните полета са маркирани със *      Форма за запитвания и допълнителни въпроси към програмата. Задължителните полета са маркирани с *