НачалоДетски лагери планина | natureadventuresbg

Децата са светлината...

Изберете от нашите седмични приключенски програми за деца от 7 до 18 години. Лагерите са с различна трудност според възрастта на децата.

Слънчевата ферма“ е за деца, които са за първи път на лагер, за най-малките и за тези, на които мама все още им липсва. Програмата на фермата е съобразена с техните интереси и възможности.

Жабче“ е за всички, обичащи водата и вече са били на лагер. Активна програма с обучения на малки каяци, туристически каяци, падълборд и уиндсърф.

Летуванията и походите са за по-големите и калени деца, за тийнейджърите, за младежите. За тях програмите са откривателски. Активностите предизвикват уменията, трудностите каляват волята.

Велолагер Трансродопче
Велолагер, 02-08.07.2023
From790лв
Велолагер Трансродопче
Велолагер Трансродопче
Лагер
Природа, животни, творчество, 02-08.07.2023
From490 лв
Лагер "Слънчевата ферма"
Да опознаем българското село и природа, животните на село, кой е мъжът на пчелата, с какво се храни зайчето, защо медът е така полезен, кои птици живеят в гората и кои на село и още много интересни неща, поднесени на децата с игри и забавни задачки.
Лагер "Слънчевата ферма"
Спортен лагер
Колело и каяк, 9-15.07.2023 | 06-12.08.2023
From690лв
Спортен лагер "Жабче"
Децата се чувстват прекрасно, когато са край вода. Водата съчетае ли се с движение - ето ти приключение. Седмица в Източни Родопи с колело, каяк, падъл борд, уиндсърф.
Спортен лагер "Жабче"
Родопско екскурзионно летуване
Екскурзионно, 30.07 - 05.08.2023
From690лв
Родопско екскурзионно летуване
Родопско екскурзионно летуване
Априлска ваканция
За деца, 9.04.2023
From490лв
Априлска ваканция
Детски лагер "Априлска ваканция" - активна програма на язовир Студен кладенец, домашна храна и нощувки в къща за гости.
Априлска ваканция
Поход с каяци
За младежи, 30.07.2023
From765лв
Поход с каяци "Трите НАЙ"
Детето ви обича ли водата, природата, игрите навън? Лагер с каяци и плаване по трите язовира в Източни Родопи са незабравимо удоволствие за всеки младеж с интерес към приключенията.
Поход с каяци "Трите НАЙ"
Кои сме ние

Намираме се на язовир Студен кладенец. Имаме къща за гости и база за водни спортове, в които организираме турове с каяци, колела и летни лагери. ВИЖ ТУК

Напиши отзив

Всяка добра дума има значение

Close

Поход с каяци "Трите НАЙ"

    Попълни и изпрати. Задължителните полета са маркирани със *      Форма за запитвания и допълнителни въпроси към програмата. Задължителните полета са маркирани с *