НачалоЗа насДругите за нас - Приключения и природа

Другите за насМедийни изяви

Другите за нас

Нашият край е много търсен за еко и приключенски туризъм

Михаела Кирчева е сред малкото специалисти в сферата на туризма, работещи в област Кърджали. Тя е местен човек, влюбен в природата и познавач на забележителностите в района.

Прочети още.

Вестник "Нов живот"

20.05.2022
Другите за нас

Михаела Кирчева и забележителностите на Родопите

Михаела Кирчева е създател на блог „Родопски хроники блог“. Тя е домакиня на къща за гости в Родопите. Преди повече от 15 години решила да работи в сферата на туризма и да популяризира Родопите като туристическа дестинация. Прочети още.

БНР, Нощен хоризонт

31.01.2021
Другите за нас

Агротема: Туризъм в Източните Родопи, автор: Данаил Андреев

Предприемачът Михаела Кирчева е един от основните двигатели за развитието на туризма в малкото селце Гняздово и района на язовира.

Прочети още.

agrotv.bg

08.07.2019
Другите за нас

Родопите: 10 самобитни села по Трансродопския веломаршрут

Трансродопският маршрут е дълъг над 500 км и преминава през гори, реки и язовири, от Западни през Източни Родопи до границата с Гърция. Прочети още.

trip.dir.bg

03.03.2021
Другите за нас

Малките фирми вероятно ще проявят повече гъвкавост в кризата

Как се отразява ситуацията върху селския и алтернативен туризъм. Говоря с Михаела Кирчева, млад предприемач, собственик на къщи за гости, а преди това – на Слънчевата ферма. Прочети още.

bnr.bg

02.04.2020
Кои сме ние

Намираме се на язовир Студен кладенец. Имаме къща за гости и база за водни спортове, в които организираме турове с каяци, колела и летни лагери. ВИЖ ТУК

Напиши отзив

Всяка добра дума има значение

Close

Испания - орнитологична екскурзия - орли, дропли и пустинарки

    Попълни и изпрати. Задължителните полета са маркирани със *      Форма за запитвания и допълнителни въпроси към програмата. Задължителните полета са маркирани с *