НачалоCategoryБългария

Живописна мозайка от зелени гори, дъхави ливади, изумрудени язовири, живописни реки и причудливи скали - това са Родопите. Понякога са нежни и топли - в късна есен, разстлала пъстрата си топла прегръдка из цялата планина.

https://natureadventures.bg/wp-content/uploads/2018/09/hliab-640x480.jpg

Стамболово е регион в Източни Родопи, характерен с развитието на традиционните лозарство, винарство и животновъдство, природни обекти и атракции за екологичен и селски туризъм.

https://natureadventures.bg/wp-content/uploads/2018/09/IMG_2283-640x480.jpg

Един от най-красивите български музеи се намира в Кърджали - с обща експозиционна площ от 1300 кв. метра и невероятни находки в Археология, Природа и Етнография.

Ивайловград като селище се формира в края на XVI и началото на XVII век. В началото там живеят само гърци. През 1823 г църковната енория включва 10 села с гръцко и българско население.

Кои сме ние

Намираме се на язовир Студен кладенец. Имаме къща за гости и база за водни спортове, в които организираме турове с каяци, колела и летни лагери. ВИЖ ТУК

Напиши отзив

Всяка добра дума има значение

Close

Ивайловград

    Попълни и изпрати. Задължителните полета са маркирани със *      Форма за запитвания и допълнителни въпроси към програмата. Задължителните полета са маркирани с *